7 Eylül 2008 Pazar

Beşamel Soslu Tavuk, Beşamel Soslu Tavuk Hazırlanışı, Beşamel Soslu Tavuk Malzemeleri, Beşamel Soslu Tavuk Tarifi

malzemeler :
4 kabak

4 domates

2 diş sarımsak

1 tutam kekik

1 tutam fesleğen

1 bütün tavuk göğsü

tuz,karabiber

çiçekyağı

Beşamel Sos için:

2 su b.süt

1 çorba k.tepeleme un

sıvıyağ

tuz,karabiber

muskat

Üzeri için:

kaşar peyniri

hazırlanışı :
4 kabak kabukları soyulmadan uzunlamasına ince ince kesilir. Yağlanmış tepsiye dizilerek bir süre yarı kıvamda pişirilir. Tavuklar iri yaprak şeklinde kesilerek tuzu ve baharatı [...]

Hiç yorum yok: